Про участь у конференції з енергозбереження Печать
23.03.11 13:57

photo-124–25 лютого 2011 р. представники ВЕГО «МАМА-86» взяли участь у роботі V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології мінімізації енергоспоживання. Відновлювані джерела енергії. Екологічні та економічні аспекти пасивного будівництва» та виставці «Комфорт-2011», що проходили у м. Львові.

Організатори — Львівська торгово-промислова палата, видавництво «ЕКОінформ», НУО «Інститут пасивного будівництва» за підтримки Представництва Фонду імені Генріха Бьолля в Україні. На конференції були розглянуті питання щодо шляхів зменшення енергоспоживання, сучасних енергоефективних технологій, екобудівництва, мінімізації водоспоживання і, звичайно, «пасивного будинку».

На виставці, на стенді НУО «Інститут пасивного будівництва» ВЕГО «МАМА-86» представила інформацію про екосанітарні технології та власний досвід впровадження цих технологій в Україні в рамках останніх проектів «Безпечна санітарія, здоров’я та гідність» (SSHD) та «Підвищення можливості та місцеві дії» (ELA). На стенді також були представлені публікації ВЕГО «МАМА-86» з питань екосанітарії, сухих туалетів, компостування та порадники з будівництва екосантуалетів та локальних очисних споруд в не каналізованій місцевості.

Представник ВЕГО «МАМА-86» Ганна Цвєткова виступила на конференції з доповіддю щодо переваг екосанітарних технологій з водовідведення перед традиційними та досвіду будівництва «сухих» туалетів та локальних очисних споруд в Україні.

В роботі конференції взяли участь представники «Польського інституту пасивного будівництва» (Бремен, Німеччина), «ІГ пасивний будинок» (Інсбрук, Австрія), «Інституту пасивного будинку» в Росії (Москва), науковці Національної академії наук України, НУ «Львівська політехніка», Львівського Національного аграрного університету, НТУУ «Київський політехнічний інститут» та інших вищих учбових закладів Києва, Дніпропетровська, Вінниці, Умані та Запоріжжя, НУО.

 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

Главная Экологизация Новости Про участь у конференції з енергозбереження
Google+