«МАМА-86» взяла участь у Львів Еко Фест – 2016» Print
News - MAMA-86 News
Thursday, 19 May 2016 13:00

caption14–15 травня представниця ЯМЕГО «МАМА-86-Яремче» Вікторія Новак взяла участь у масштабній еко-події — «Львів Еко Фест-2016», який проходив в Парку культури імені Богдана Хмельницького, що у центрі Львова.

SAM 344014 травня Вікторія в рамках семінару «Урбан-Сад і Пермакультура» представила у формі майстер-класу досвід ВЕГО «МАМА-86» і, зокрема, «МАМА-86-Яремче» з впровадження ідеї екосанітарії в Україні. Сухі екотуалети, локальні очисні споруди, облаштування колодязів — це основні теми, якими активно цікавилися учасники майстер-класу. Всі бажаючі отримали необхідну консультаційну підтримку та ознайомилися з інформаційними матеріалами щодо технічних деталей та особливостей будівництва та використання екосанітарних технологій, варіантів конструкцій, вибору матеріалів для будівництва, вартості технічних рішень та багато інших супутніх питань.

Впродовж двох днів еко-фесту для відвідувачів було організовано майже 100 практичних семінарів. Учасники мали змогу споживати органічні продукти, власноруч збудувати екологічні будинки, навчитися правильно вирощувати рослини чи варити каву, використовуючи енергію сонця. Також шанувальники йоги мали спец майданчик для тілесних практик. Цікаві заходи організували і для дітей. Вони відвідали «зелену школу та дитсадок», поки батьки «екологізували» своє світосприйняття.

Така нетрадиційна форма заходу по-справжньому перетворила центр Львова на екологічне містечко, де цілі родини мали змогу зробити крок до зміни свого світогляду на користь екологічно безпечного середовища.

Детальніше з програмою «Львів Еко Фест-2016» можна дізнатися на веб-сторінці: http://www.lviv-eco-fest.com.ua.

 
Home News Other News «МАМА-86» взяла участь у Львів Еко Фест – 2016»
Google+